Ребърца на тиган

Ребърца на тиган
Снимка: Ваня Георгиева
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Мариновани, с глазура и готови за нула време - представяме ви перфектните Ребърца на тиган"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 1 кг
  • соев сос - 1 к.ч.
  • червен пипер - 1 к.л -
  • черен пипер - щипка
  • мед - 1 с.л -
  • чубрица - 1 к.л -
  • олио - 3 с.л -
  • кетчуп - 1 ч.л. пикантен
  • захар - 1 ч.л -
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинските ребърца на отделни части - най-добре с по-едно ребро, така бързо се сготвят.

Сложете ги в голяма купа и леко поръсете със сол, след което полейте с разтворените соев сос, кетчуп и мед.

Стрийте чубрицата и малко черен пипер за аромат. Хубаво ги разбъркайте и покрийте с фолио, оставете да се мариноват за една нощ в хладилник.

На другия ден сипете олио в дълбок тиган и запържете ребърцата от всички страни, като преди да ги извадите, поръсете със захар леко да се карамелизират.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: