Нашенска Свинска Пача

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
445
3k
723
2k
2
29/01/2019
"Паднат ли температурите навън, значи е време за Нашенска Свинска Пача "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо18 326
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата121
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските крачета и ушите се почистват и се измиват. Слагат се в тенджера, заливат се с вода и се слага една супена лъжица сол.

Варят се до пълна готовност. Крачетата се обезкостяват, нарязват се на късчета, свинските уши също се нарязват.

Месото се връща при бульона. Подправя се с черния пипер, нарязания праз лук и наситнения чесън. Може да добавите сушена чушка, сладка или люта - въпрос на вкус.

Сипва се в тава и се оставя за няколко часа да се желира. Пачата се реже на кубчета и се поднася.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар