Гъби с пилешко и кашкавал

Моника ИвановаМоника ИвановаГотвач21610461
30/01/2019
"Апетитни пълнени гъби с пилешки и кашкавал никой не отказва "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 869
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 1 бр.
  • гъби - 12 - 14 бр.
  • кашкавал - 150 г
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете пилешкото бутче да се вари във вода за около 30 минути.

Докато се вари, подгответе гъбите, като отстраните пънчетата и ги измиете добре. Оставете ги да се отцедят и след това ги наредете в подходяща тава.

Настържете кашкавала в купа.

След като бутчето е готово, го нарежете на ситни кубчета и ги овкусете с подправките на вкус. Оставете го да изстине и прибавете кашкавала, за да не се разтопи.

Напълнете гъбите с получената смес.

От получения бульон при варене на бутчето изсипете малка част от него в тавата.

Печете пълнените гъби на 200 градуса за още 30 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар