Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Гъби с пилешко и кашкавал

Гъби с пилешко и кашкавал

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
2168885971
Гъби с пилешко и кашкавал
Снимка: Моника Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
12
"Апетитни пълнени гъби с пилешки и кашкавал никой не отказва"

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 1 бр.
  • гъби - 12 - 14 бр.
  • кашкавал - 150 г
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете пилешкото бутче да се вари във вода за около 30 минути.

Докато се вари, подгответе гъбите, като отстраните пънчетата и ги измиете добре. Оставете ги да се отцедят и след това ги наредете в подходяща тава.

Настържете кашкавала в купа.

След като бутчето е готово, го нарежете на ситни кубчета и ги овкусете с подправките на вкус. Оставете го да изстине и прибавете кашкавала, за да не се разтопи.

Напълнете гъбите с получената смес.

От получения бульон при варене на бутчето изсипете малка част от него в тавата.

Печете пълнените гъби на 200 градуса за още 30 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: