Специалитет на скара

ЦветиЦветиНовак
11/05/2009
"Това е тайната на доброто здраве - да се храним вкусно и здравословно "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 298
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • пилешко месо - пържоли 4 бр.
  • домати - 2 бр.
  • кашкавал - 150 гр.
  • сол
  • черен пипер
  • лимонов сок
  • соев сос
  • бира - 1 к. ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме леко филетата и ги подправяме с марината приготвена от сол, черен пипер, лимонов сок, соев сос и бирата. Оставяме ги да престоят 30 мин.

Нарязваме доматите на дебели филийки, а кашкавала на 4 филии.

Намазваме скарата с мазнина и запичаме доматите леко от двете страни.

Оставяме ги в чиния.

Запичаме леко филетата от двете страни. Върху първата запечена страна слагаме по филия кашкавал на всяко филе, отгоре нареждаме доматите и допичаме до леко разтопяване на кашкавала.

Подреждаме в чиния и украсяваме със зелена салата.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
мария
мария
25.09.2013 20:28
И има и риган,или друга подправка :)
0
0
dida
dida
25.09.2013 20:22
Какво правите с този сайт-много често снимките не отговарят на рецептата-в случая това е бяла рба а вие говорите за пиле
2
0