Начин на приготвяне
1. Нарежете лука и го запържете с малко сол в олиото до лек загар. Настържете към него чесъна и разбъркайте за кратко.
2. Сложете каймата и черния пипер и бъркайте, докато стане на трохи. Може да сипете и малко водичка, за да ви е по- лесно.
3. Сипете доматеното пюре, още малко вода, подправките и още сол на вкус. Бъркайте докато сосът се сгъсти.
4. Разпределете равномерно в тавичка царевичния тортила чипс. Отгоре сипете соса с кайма и поръсете със настърган Ементал и Чедър и Грана падано на прах.
5. Пъхнете в загрята на 200 градуса фурна, докато сирената се разтопят и веднага поднесете вкусните Начос в компания с пикантни чушлета Халапеньос.
Добър апетит!