Начин на приготвяне
Нарежете лука и го запържете с малко сол в олиото до лек загар. Настържете към него чесъна и разбъркайте за кратко.
Сложете каймата и черния пипер и бъркайте, докато стане на трохи. Може да сипете и малко водичка, за да ви е по- лесно.
Сипете доматеното пюре, още малко вода, подправките и още сол на вкус. Бъркайте докато сосът се сгъсти.
Разпределете равномерно в тавичка царевичния тортила чипс. Отгоре сипете соса с кайма и поръсете със настърган Ементал и Чедър и Грана падано на прах.
Пъхнете в загрята на 200 градуса фурна, докато сирената се разтопят и веднага поднесете вкусните Начос в компания с пикантни чушлета Халапеньос.
Добър апетит!