Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Печени круши със захар, канела и масло

Печени круши със захар, канела и масло

Бисерка ЙосифоваБисерка Йосифова
Чирак
83770152680
19/04/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Десерт, приготвен за минути, за който всички дълго ще говорят"

Необходими Продукти

  • круши - 4 - 5 бр.
  • захар - 3 - 4 к.л.
  • канела - на вкус
  • масло - 60 - 70 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крушите се нарязват на филийки по дължина. Внимателно се почистват от семките и се слагат в тава, застлана с хартия за печене.

Всяка се поръсва с малко захар и канела, намазват се с масло.

Така овкусените круши се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна до получаването на златист загар.

Печените круши се поднасят с топка сладолед по желание.

Източник: Бисерка Йосифова от Кулинарна мрежа

Печените круши със захар, канела и масло са много вкусни и лесни за приготвяне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: