Крехки пържоли на грил тиган с горчица

Мария СимоваМария СимоваГуру116158109114
08/02/2019
"Просто мажете с горчица и запечатвате на грил тиган - оставяме на вашата съвест да прецените колко пържолки ще изядете "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 075
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 4 бр.
  • сол - на вкус
  • олио - 2 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пържолите на тънко с чукче, полейте ги с олиото, поръсете със сол и черен пипер на вкус. Добавете горчицата и добре втрийте подправките, чрез масажиране.

Загрейте грил тигана и леко намажете с мазнина. Поставете пържолите върху много добре нагретия тиган и печете до златисто кафяво от двете страни.

Готовите пържоли поставете в съд с капак за 10 минути да се задушат. Стават много бързо, сочни, крехки и много вкусни пържоли.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар