Солени крекери с пармезан и мащерка

12/02/2019
Храна за Душата
отХрана за ДушатаДарт Вейдър2925
"Актуални по всяко време на денонощието - разкошни дъхави крекери с пармезан и мащерка "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо574
  • Преглеждания за месеца573
  • Преглеждания за седмицата71
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Изсипете бялото брашно в подходящ съд. Овкусете с щипка сол.

Отделете и накълцайте листенцата на стрък прясна мащерка. Добавете към брашното.

След това настържете пармезана или друг вид твърдо сирене и прибавете. Сипете супена лъжица зехтин.

Започнете да омесвате, като добавяте постепенно вода. Ще са ви необходими около 80 мл вода.

Набрашнете плота и размесете леко. След това разточете на тънък лист с дебелина от 2 мм и нарежете крекерите в желаната от вас форма.

Преместете в тава покрита с лист хартия за печене. Поръсете с морска сол и направете декоративни дупчици с вилица.

Изпечете солени крекери с пармезан и мащерка за 8-10 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар