Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Бързи закуски с бекон и кашкавал

Бързи закуски с бекон и кашкавал

Бързи закуски с бекон и кашкавал
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
2 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
6
"Гледайте сега каква магия с бутер тесто и бекон ще направим"

Необходими Продукти

  • тесто за хляб - 200 г готово
  • бекон - 3 ленти
  • кашкавал - 30 г
  • олио - 150 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

С намаслени ръце се оформя фитил, реже се на малки части и оформяме топчета като мандаринка.

Ленти бекон се срязват на две части да се получи ширина около 2 см , а кашкавала се нарязва на пръчици.

Всяко топче тесто се разтегля като малка питка, отгоре поставяме пръчка кашкавал и се навива рулце, като краищата се събират навътре, за да не изтича кашкавалът.

В средата се навива лента бекон.

В малко тиганче се загрява повече олио и пържим на 4 степен на котлона, като обръщаме с две вилици за по-лесно.

В началото пръска от бекона, така че внимавайте, пазете ръцете и очите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Благодаря така е, приличат на бомбички и се хапват докато са топли :)))
11.02.2019 07:30
Мисса
Мисса
Много интересно изглежда!
09.02.2019 21:12
1