Рибник в тесто

РадинаРадина
Новак
27
26
10
29
18/02/2019
"По аромата ще го познаете, във вкуса ще се влюбите "
Приготвяне45 мин.
Готвене60 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 201
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука, чесъна, чушките, спанака и задушаваме. През това време счукваме орехите с малко сол и отделяме маслините от костилките.

Сваляме задушеното от котлона и омесваме добре с другите съставки.

Почистения шаран напълваме с плънката и зашиваме с конец.

Омесваме тестото и намазваме с олио да престои 20 минути. Разточваме тънко и увиваме шарана.

Печем рибника на 240 градуса в предварително загрята фурна до готовност.

Поднасяме рибника в тесто топъл със свежа или картофена салата.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар