Начин на приготвяне
Пилешките маншони се мариноват със сол, черен пипер, червен пипер, соевия сос, горчицата, пасиран чесън и олиото.
Оставят се така да се мариноват за поне 2 часа - колкото повече, толкова по- вкусни стават.
След като са се овкусили добре пилешките маншони се слагат в тава да се изпекат, като се добавя 100 мл от бирата и вода, колкото да се покрие дъното на тавата.
Картофите се режат на колелца и към тях се добавят сол, червен пипер, чубрица, розмарин и олио.
Разбъркват се добре и към тях се прибавят другите 100 мл. бира и вода да покрие дъното.
Ароматните печени картофки се оставят да се запекат добре.
Накрая печеното пилешко се сервира с ароматните картофки.
Печените пилешки маншони с ароматни картофки са голяма вкусотия!