Свинско с лук и гъби в сметанов сос

24/02/2019
"Сочни свински мръвки, които плуват в море от нежен сметанов сос - и после нека ни е зле "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 419
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата129
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука и го нарежете на кръгчета. Сложете го в тава за печене и го полейте с олиото. Задушете го до омекване в загрята фурна.

Прибавете месото, нарязано на късчета, и нарязаните на филийки гъби.

Овкусете със сол и черен пипер.

Печете във фурната до златист загар на месото. Полейте го със сметаната, разбъркайте и допечете още 5-6 минути до сгъстяването на соса.

Поднесете с подходяща салата.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Веселина Константинова
Благодаря! Би било чудесно съчетание!
1
1
Михаил Терзиев
това свинско изглежда толкова добре, че само като го гледам и мога да си налея чашка червено винце
1
0