Руло Стефани със спанак

Мария СимоваМария СимоваГуру112557106314
25/02/2019
"И на нас ни беше скучно, затова решихме да добавим свежа нотка към вечерята и сложихме малко спанак към Рулото Стефани - чудесно се получи "
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо934
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете хляба в млякото. В купа смесете каймата, яйцето, ситно нарязания лук, черен пипер на вкус, чубрицата и сол, ако е нужно. Прибавете изстискания хляб от млякото и замесете каймата много добре.

Размразете спанака и го посолете на вкус, изстискайте много добре (да остане сух), прибавете към него настъргания кашкавал и овкусете с малко черен пипер.

Постелете на плота парче стреч фолио, върху него разпределете каймата на правоъгълен тънък слой. Върху нея разпределете спаначената смес равномерно.

Подредете обелените яйца в редица откъм по широката страна на блата и надигайки фолиото навийте на руло - бавно и внимателно. Поставете рулото от кайма в подходяща тава, постлана с алуминиево фолио и намазано с олио.

Преместете рулото Стефани в тавата и я поставете в предварително нагрята на 200 градуса фурна, печете до готовност на каймата за около 30-40 минути.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар