Начин на приготвяне
Накиснете хляба в млякото. В купа смесете каймата, яйцето, ситно нарязания лук, черен пипер на вкус, чубрицата и сол, ако е нужно. Прибавете изстискания хляб от млякото и замесете каймата много добре.
Размразете спанака и го посолете на вкус, изстискайте много добре (да остане сух), прибавете към него настъргания кашкавал и овкусете с малко черен пипер.
Постелете на плота парче стреч фолио, върху него разпределете каймата на правоъгълен тънък слой. Върху нея разпределете спаначената смес равномерно.
Подредете обелените яйца в редица откъм по широката страна на блата и надигайки фолиото навийте на руло - бавно и внимателно. Поставете рулото от кайма в подходяща тава, постлана с алуминиево фолио и намазано с олио.
Преместете рулото Стефани в тавата и я поставете в предварително нагрята на 200 градуса фурна, печете до готовност на каймата за около 30-40 минути.