Тапас закуска

10/03/2019
"Колоритна топла закуска за истински шампиони с цял букет от вкусове и аромати"
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 703
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете франзелата на малки филийки.

Разбийте яйцата в купа.

Загрейте олиото в тиган за пържене.

Потопете всяка филийка в разбитите яйца и изпържете до златисто от двете страни, след което отцедете от излишната мазнина.

Нарежете почистените гъби на филийки и ги запържете за кратко в остатъчната мазнина.

Подредете филийките в тава за печене, сложете върху всяка парче домат и гъби. Поръсете обилно с настърган кашкавал и ситно нарязан магданоз.

Запечете до разтопяването на кашкавала и поднесете закуската топла.

Бамбуково плато HORECANO за поднасяне - 13 cm
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Бамбуково плато HORECANO за поднасяне - 13 cm
8.99 лв.
Виж ››

Това бамбуково плато е отговора на всички ви въпроси за красивата презентация на сладки и солени ордьоври и допълнения към ястията на трапезата. Практично, лесно за употреба и почистване. Бамбуковото плато за презентация е изработено от висококачествен бамбук и ще ви служи вярно много дълго време.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар