Тапас закуска

10/03/2019
"Колоритна топла закуска за истински шампиони с цял букет от вкусове и аромати"
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 233
  • Преглеждания за месеца177
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете франзелата на малки филийки.

Разбийте яйцата в купа.

Загрейте олиото в тиган за пържене.

Потопете всяка филийка в разбитите яйца и изпържете до златисто от двете страни, след което отцедете от излишната мазнина.

Нарежете почистените гъби на филийки и ги запържете за кратко в остатъчната мазнина.

Подредете филийките в тава за печене, сложете върху всяка парче домат и гъби. Поръсете обилно с настърган кашкавал и ситно нарязан магданоз.

Запечете до разтопяването на кашкавала и поднесете закуската топла.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар