Сандвич с хрупкав бекон и сос Ремулад

18/03/2019
Храна за Душата
отХрана за ДушатаДарт Вейдър3445
"Може да хапваме само този сандвич до края на живота ни и хич няма да ни омръзне - честна дума"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо457
  • Преглеждания за месеца115
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Разрежете пълнозърнестите багети на две. Подредете слайсовете бекон върху всяко хлебче и подредете в тавичка, покрита с хартия за печене. Запечете ги във фурната на 200°C, докато беконът стане златист.

Заемете се с приготвянето на соса Ремулад. Накълцайте ситно червения лук и го поставете в купичка. Нарежете ситно и киселите краставички и прибавете и тях. Добавете каперсите, майонезата и горчицата. Разбъркайте всичко добре. Подправете с няколко капки сос Уорчестър и разбъркайте отново.

Накълцайте ситно пресния магданоз и завършете соса с него. Разбъркайте финално и оставете на страна.

Разполовете плодовете авокадо и отстранете костилката. Обелете и нарежете на слайсове.

Извадете запечените багети с бекон от фурната и започнете да подреждате сандвичите.

Поставете парче шунка върху бекона, отгоре подредете парченца авокадо и добавете обилно от соса Ремулад.

Похлупете сандвича с бекон с втората половинка от хлебчето. Разрежете сандвичите и поднесете топли.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар