Запечени пържоли с бешамелов сос

18/03/2019
"Когато мечтите на лакомниците се сбъдват, те изглеждат точно като тези Запечени пържоли с бешамелов сос"
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 410
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на пържоли и го овкусете със сол, черен пипер и универсална подправка.

Наредете пържолите в тава за печене, поръсете с олиото и соевия сос.

Запечете във фурна за около 20 минути, след което ги полейте с виното и допечете до златист загар.

Препечете брашното в сух тиган. Добавете маслото при непрекъснато бъркане, след което налейте прясното мляко и бъркайте с бъркалка до сгъстяването на соса и получаването на гладка консистенция. Гответе на тих огън.

Поднесете пържолите полети с Бешемелов сос.

Поръсете със ситно нарязан див лук.

Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
38.00 лв.
Виж ››

С голям диаметър и удобна дръжка - този тиган е отличен избор за онези, които готвят за своето семейство

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар