Начин на приготвяне
Натрошаваме бисквитите и към тях прибавяме прясното мляко. В тавичка с падащо дъно слагаме бисквитите и притискаме и изравняваме добре.
Оставяме в хладилник да се охладят, докато си направим крема.
В дълбока купа разбиваме течната сметана и към нея добавяме крема сиренето, захарта и яйцата.
Разбиваме отново всичко много добре и прибавяме към сместа шоколада - белия и черния, който е предварително настърган и разбъркваме добре.
Готовата смес изсипваме във формата и оставяме чийзкейка да се охлади за 4-6 часа.
Колкото по-дълго се охлажда, толкова по-добре. Готовия чийзкейк украсяваме с настърган шоколад - бял и кафяв, може и по ваш избор.