Начин на приготвяне
Чашата е със вместимост 200 мл.
Най-напред разбивате яйцата със захарта и ванилията, след което по малко добавете олиото до пълното усвояване, а после млякото. Най-накрая идва брашното с бакпулвера. Разбъркайте хубаво и добавете какаото.
Разделете сместа на 3 равни части и всеки блат за торта се пече 12-13 мин на 180-200°C.
Кремът е маскрапоне (500 г), сметана (около 150 мл - 33%) + 4-5 с.л. пудра захар.
Слепете блатовете с крема Маскарпоне.
Украсата е пожелание : Ягоди, боровинки, шоколад , Орео бисквити
Сърцето и лентичката с шоколад около тортата:
Шоколадът се разтопява на водна баня. Напълнете найлонова кесия с разтопения шоколад и на върха срежете малка дупка, за да излиза шоколадът на тънка ивица. Оформете върху хартия за печене, леко да се втвърди шоколадът, и после около тортата се прилепва.
Оставя се в хладилника и с хартията и след 1-2 ч. се сваля.