Вратни пържоли на сач

Вратни пържоли на сач

Maria KostoffMaria Kostoff
Помощник Готвач
326
105
184
Вратни пържоли на сач1 / 3
19/04/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
"По наше мнение сачът е измислен специално, за да приготвяме на него вкусни и сочни вратни пържоли!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 4 вратни пържоли
  • мас - 100 г свинска
  • гъби - 500 г пресни
  • лук - 2 глави кромид
  • бяло вино - 150 мл
  • червен пипер - 2 ч.л.
  • черен пипер - смлян
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте сача, като го намазните с половината мас. Сложете в него начуканите и овкусени със сол и черен пипер пържоли.

Изпечете до готовност от двете страни и извадете месото. Сложете в сача останалата мазнина и запържете нарязаните на ивички гъби и нарязания на пръстенчета лук.

Щом омекнат, поръсете ги с червен пипер и долейте виното. Върнете месото в сача и гответе за още около 10-15 минути.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: