Начин на приготвяне
В купичка смесваме соевия сос, горчицата, кимиона, черния пипер и червения пипер. Разбъркваме хубаво. С тази смес намазваме пържолите от двете страни.
Обелваме лука и го нарязваме на шайби.
Сипваме олиото на дъното на тава и отгоре подреждаме шайбите лук. Между тях поставяме и обелените цели скилидки чесън.
Отгоре поставяме овкусените вратни пържоли. Наливаме водата.
Покриваме тавата плътно с алуминиево фолио.
Поставяме тавата във фурната и пускаме на 100 градуса. Печем на тази температура 2 часа.
След това увеличаваме температурата на 150 градуса и печем 30 минути.
Накрая отново увеличаваме, вече на 180 градуса. Махаме фолиото, обръщаме пържолите и печем още 30 минути.
Нашите бавно печени вратни пържоли са готови.
Коментари