Панирано филе от сулка във фурна

04/04/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо263
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

  • сулка - 600 г риба
  • яйца - 2 бр.
  • универсална подправка
  • сол
  • чесън - 2 скилидки
  • зехтин - 3 с.л.
  • подправка за риба
  • копър - свеж
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете рибата. Овкусете я със сол, универсална подправка и подправка за риба.

Разбийте яйцата в купа. Добавете чесъна, ситно счукан или пасиран.

Потопете всяко парче риба в разбитите яйца.

Подредете сулката в тава, застлана с домакинска хартия и напръскана със зехтин.

Изпечете в загрята фурна за около 20 минути.

Преди поднасяне, поръсете със свеж копър.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар