Тортелини с гъбен сос и босилеково песто

РадинаРадина
Новак
27
28
10
31
09/04/2019
"Паста и босилково песто - това са ни плановете за днес и ще се придържаме към тях на всяка цена"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 865
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме тортелините в подсолена вода.

През това време в дълбок тиган запържваме чесъна, нарязан на ситно, и след това добавяме гъбите. Изсипваме млякото и бъркаме, докато всички гъби са оваляни в млякото.

Добавяме топеното и синьото сирене, нарязани на парчета, и бъркаме, докато се стопят напълно.

Когато тортелините са готови, ги сваляме от котлона и измиваме със студена вода.

В чиния изсипваме от млечния сос, отгоре слагаме тортелините и гарнираме с песто.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар