Пармезанови тиквички- чипс

09/04/2019
Йорданка Ковачева
отЙорданка КовачеваГуру10105123548
"Вместо чипсове с консерванти поднесете на гостите уникални хрупкави пармезанови тиквички - чипс"
Приготвяне15 мин.
Готвене12 мин.
Общо27 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 907
  • Преглеждания за месеца1380
  • Преглеждания за седмицата47
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Измийте тиквичката и без да я белите я нарежете на фини шайби. Накиснете я в прясното мляко за 10 минути.

3. В купичка смесете галетата, пармезана и чесновия прах. Не е нужно да добавяте сол.

4. Отцедете кръгчетата от тиквички и оваляйте всяко в сухата смес в купичката.

5. Подреждайте върху хартия за печене, без да застъпвате една за друга шайбите и изпечете на два пъти в загрята на 200 градуса фурна, докато почервенеят - за около 10 -12 минути чипсът трябва да е готов.

6. Оставете чипса от тиквички да изстине и поднесете.

Добър апетит! подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар