Начин на приготвяне
Пригответе си средно голяма тава за печене, като сложете в нея хартия за печене и леко я намаслете с олио.
В купа смесете изварата, яйцата, сол на вкус и брашното, като консистенцията не трябва да е много течна. Ако ви се вижда сместа прибавете още брашно.
Разстелете изварата върху хартията за печене в тавата равномерно. За да не залепва сместа по ръцете ви ги намаслете с олио. Сложете блата от извара да се пече в средно загрята фурна.
Когато блатът хване коричка и е полуготов го извадете и изсипете доматеното пюре равномерно, поръсете със салам и кашкавал, подправете с чубрица и сол.
Върнете пицата във фурната да се доизпече. Не слагайте много пюре, защото блатът от извара поема много влага и ще се разпадне, ако пюрето е твърде много.
Направете си тази нестандартна пица и ще останете изненадани, наистина е вкусна. Експериментирайте и всеки път сменяйте продуктите - маслини, царевица, различни салами, подправки, различни сирена и т.н.