Брускети с козе сирене и карамелизиран лук

13/04/2019
Албена Асенова
отАлбена АсеноваМастър Шеф66175821315
"Кой е казал, че перфектната хапка не съществува - ето я, приготвена за минути "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо289
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на полумесеци и се слага в тиган със загрято олио заедно с кафявата захар и малко сол.

След кратко пържене се налива бялото вино. Разбърква се периодично, докато се изпари виното и се карамелизира лукът.

Франзелата се нарязва на колелца, които се запичат леко в тостер или на грил тиган.

Върху брускетите се поставя от карамелизарания лук, а отгоре върху него по парченце козе сирене и листенца свежа мащерка.

Уникални брускети с козе сирене и карамелизиран лук! подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар