Пилешка супа с грис

24/05/2019
"Ароматна и засищаща пилешка супичка, която е много подходяща и за деца "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо529
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете месото с целия морков и обелената цяла глава лук, олиото и солта.

Извадете месото, обезкостете го, нарежете го на ситно и го върнете в бульона, в който сте пасирали морковът и лукът.

Оставете пилешката супата да заври отново и при непрекъснато бъркане прибавете гриса, след което застройте супата с разбитите яйце, кисело мляко и лимонена киселина.

Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
55.45 лв.
Виж ››

Единственото по-хубаво нещо от това да имаш голямо семейство и куп верни приятели, е да приготвяш храна за всички тях. Това вече е възможно с голямата дълбока тенджера с вместимост от цели 5.3 л. Тази тенджера от неръждаема стомана улеснява всяка домакиня и това е безспорен факт.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар