Разядка с прясна коприва

02/05/2019
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо429
  • Преглеждания за месеца86
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • коприва - 500 г
  • пресен лук - 2 стръка
  • орехи - 100 г
  • олио
  • сол
  • оцет
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясната коприва се почиства и измива. Претрива се със сол. В хаванче с чукало за кълцане се слага копривата и върху нея сол. Чука се и се търка в хаванчето, докато копривата омекне.

Добавя се наситнен пресен лук и счукани орехи. Овкусява се с олио и няколко капки оцет.

Тази вкусна разядка отключва апетита и доставя енергия на клетките, не бързайте, когато се храните - с тази храна ще усетите ситост и няма нужда да прекалявате с основното ястие.

Вкусно и здравословно е определение, което малко храни получават, но тази е една от тях.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар