Пълнен хляб с бекон, кашкавал и краставички

АнонименАнонименНовак111
02/05/2019
"Само предлагаме, не сме ви казвали да го изядете целия, защото ви се е видял много вкусен "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 007
  • Преглеждания за месеца3231
  • Преглеждания за седмицата312
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се нарязва хоризонтално и вертикално, като се внимава долната част на хляба да се запази цяла.

Колбасът и киселите краставички се режат на кубчета, маслините се режат на ситни филийки, а кашкавалът - на ленти. Всички продукти се слагат в хляба и се поръсва с малко чубрица отгоре.

Хлябът се увива във фолио и се слага в загрята на 180-200 градуса фурна за 15-20 мин.

След това махаме фолиото и препичаме хляба за още 10 мин., за да се разтопи хубаво кашкавалът.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар