Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Пълнен хляб»Пълнен хляб с кашкавал и сирене

Пълнен хляб с кашкавал и сирене

Пълнен хляб с кашкавал и сирене
Снимка: Ирина Андреева Jolie
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3
"Невероятно вкусен, ароматен и с хрупкава коричка припечен хляб. Ще ви хареса!"

Необходими Продукти

  • хляб - 1 бр. голям
  • зелен лук - 1 връзка
  • кашкавал - 200 г
  • сирене - 200 г краве
  • салам - 200 г шпек
  • масло - 125 г краве
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се реже напречно и надлъжно отгоре много внимателно. Може да помолите някой да ви помага, като прикрепя, за да не се разпадне.

Поставя се в тавичка с хартия за печене.

Кашкавалът, сиренето, маслото и саламът се режат на тънки парченца с големината на прорезите.

Лука се реже на кръгчета. Продуктите се редят в хляба, като се поставят на различни места и като се гледа да има от всичко навсякъде.

Запича се в гореща фурна до зачервяване.

Пълненият хляб с кашкавал и сирене е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
Голяма вкусотия е :))
31.01.2016 11:05