Начин на приготвяне
Има много рецепти за пълнен хляб, който превърна в хит сред домакините в последно време, тъй като се прави бързо и лесно и е наистина повече от богата закуска.
Ако искате да разнообразите вашето хапване, просто направете този вкусен пълнен хляб и ще останете впечатлени.
Първо си нарязваме хляба от единия до другия край – на дължина и широчина.
В канче разтопяваме маслото и със силиконова четка намазваме хубаво прорезите на хляба. Поръсваме с ригана. Нарязваме шпековия салам на кръгчета и поставяме от него във всеки един процеп малко от кравето сирене и парченца нарязан кашкавал.
Поръсваме с малко черен и червен пипер. Застиламе тава с алуминиево фолио отдолу и поставяме отгоре хляба. Така ще може мазнината от маслото да се стича и пада директно в долната коричка на нашия хляб, правейки я страшно вкусна, хрупкава и ароматна!
Накрая отгоре поръсваме със сусам и поставяме да се запече във фурната за около 10-15 минути.
Този вкусен пълнен хляб със сигурност ще ви хареса, защото е от най-вкусните закуски, които сте опитвали, макар и да изглежда скромно на пръв поглед.
Да ви е сладко!