Агнешки дреболийки за мезе

05/05/2019
"Приготвихме това ароматно мезе и като ни се отвори една глътка, не е за разправяне "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 973
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете агнешкия комплект.

Сложете дреболиите /без черния дроб/ в дълбок съд и ги покрийте с вода.

Варете на бавен огън до пълната им готовност. Сварете черния дроб в отделен съд по същия начин.

По време на варенето препенвайте течността и внимавайте да не изкипи.

Отцедете готовите дреболийки от бульона, нарежете ги подходящо.

Овкусете ги със сол, черен и червен пипер.

Идеално мезе за бира!

Двуцветна бамбукова дъска-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Двуцветна бамбукова дъска
16.50 лв.
12.70 лв.
Виж ››

Ако ви трябва качествена и удобна дъска за рязане и презентация, имаме такава. Бамбуковата дъска е вашия красив помощник в кухнята. Двуцветна, с дръжка за пренасяне.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар