Начин на приготвяне
Бърза, лесна и вкусна пролетна супа!
След като заври водата, сипваме нарязаните на ситно картофи. Измиваме киноата и също прибавяме в тенджерката. Слагаме ги по едно време, понеже на картофите и на киноата им трябва горе-долу едно и също време, за да се сварят.
Набираме прясна лобода от градината (важно е да е прясна, тъй като бързо повяхва), измиваме я щателно и нарязваме на ситно. Прибавяме и нея в супата.
Овкусяваме с хималайската сол, черния млян пипер и шарлана. Разбъркваме заедно с едно яйце за застройка. Варим до готовност на варивото и зеленчуците.
Разпределяме зеленчуковата супа в дълбоки купи и поднасяме още топла.
Чудесна семпла и в същото време необикновена вегетарианска супа с лобода и киноа!
Чудно Вкусно!