Сьомга на тиган със сметанов сос

МоникаМоника
Чирак
66
137
10
10/05/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 237
  • Преглеждания за месеца352
  • Преглеждания за седмицата46
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

  • сьомга - 500 г Филе
  • готварска сметана - 200 мл
  • чесън - 2 скилидки
  • копър
  • лимон
  • соев сос
  • сол
  • черен пипер
  • розмарин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената и нарязана сьомга се маринова в лимон, соев сос, черен пипер, розмарин, скилидка чесън и сол за 10-15 минути.

Сметаната се изсипва в тиган с малко олио или масло, към нея се добавя нарязан копър, счукана скилидка чесън, сол и черен пипер на вкус и се запържва за кратко до леко сгъстяване.

Запържваме рибните филета за около 5 минутки, сервираме и поливаме със соса.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар