Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Веган пармезан

Веган пармезан

Vili NaidenovaVili Naidenova
Новак
3318657
Веган пармезан2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
Порции
10
"Хубаво е да те обичат, хубаво е да обичаш, но опитвали ли сте Веган пармезан"

Необходими Продукти

  • кашу - 1 ч.ч.
  • суха мая - 1 с.л.
  • чесън на прах - 1 ч.л.
  • хималайска сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изключително просто и лесно, но ефектът е изключителен. Веган пармезанът разбира се не е само за вегани, така че всички да се включват и да си правят страхотна алтернатива на пармезана.

Слагате всички продукти в чопъра и се мели, докато стане на прах.

Това е, няма повече, остава само да му се насладите.

Страхотен е за спагети, за добавка на различни сосове, за овкусяване на салати и за какво ли още не.

Но докато не пробвате, няма да разберете.

Съхранявайте го в бурканче и най-добре в хладилника заради кашуто.

Бон Апети

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: