Начин на приготвяне
Изключително бързи, лесни и приятни за приготвяне предястия – пролетно свежи и леки антипасти!
Оризовките внимателно срязваме на две с назъбено ножче.
Върху тях намазваме със сместа, която отделно предварително сме си разбъркали в купичка: деликатесна салатна майонеза с горчица – 3 с.л., извара – 3 с.л., нарязани 6 маслинки Каламата, 3 ролца от раци и 1 щипка фина хималайска сол на вкус.
Украсяваме отгоре с глухарчета, малките стръкчета рукола и по 1 маслинка! Готово!
Изненадващ вкус преливащ от меката консистенция на майонезата, изварата и ролцата от раци в хрупкавите кексчета от напукан ориз – оризовки! С италиански привкус на маслини и рукола!
Оризовите антипасти с рукола, ролца от раци и маслини са готови.