Начин на приготвяне
В млякото изсипете пудинга и захарта и сварете крема според указанията на пакетчетата, след което го оставете да изстине напълно.
Разбийте маргарина/маслото с миксер на пяна, смесете го с охладения пудинг и разделете сместа на 3 равни части.
В първата сложете ситно натрошените бисквити, във втората – смлените орехи, а в третата - кокосовите стърготини, като разбъркате хубаво всяка смес поотделно.
В чиния за торта сипете последователно трите блата един върху друг, оформете с шпатула краищата в желаната от вас форма.
Разбийте сметаната с малко мляко според инструкцията на опаковката, изсипете я в пош и украсете бисквитената торта, както ви харесва.
ВАЖНО! Спазвайте точно пропорциите, защото в противен случай блатовете на тортата няма да се стегнат и в никакъв случай не прекалявайте с млякото.