Солени октоподчета с кренвирши

ИскраИскраЧирак36
19/05/2019
"Усмихнете се, дайте воля на въображението си и се забавлявайте "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо246
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме брашното, бакпулвера, солта, млякото, кетчупа и яйцето. Разбъркваме до получаване на еднородна смес.

Правим прорези в долния край на кренвирша, така че да се получат 6 пипала. Горната половина потапяме в сместа и пържим за 1-2 минути в сгорещеното олио.

Декорираме кренвиршките с топеното сирене и сервираме със салата по избор.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар