Начин на приготвяне
Загряваме маслото в тиган. Слагаме чесъна и бъркаме за около минута. Добавяме гъбите, солта, пипера и магданоза. Готвим, докато гъбите омекнат и течността се изпари, като от време на време разбъркваме.
Подсушаваме пилешките гърди. Овкусяваме със солта, пипера, лука и магданоза. Правим прорез по дължина, така че да се получи джоб. Във всяко парче слагаме по 2 резена моцарела и разпределяме гъбите равномерно. Ако останат гъби ще ги използваме за соса.
Слагаме вътре и по 1 с.л. пармезан. Затваряме пилешкото с няколко клечки за зъби. В тигана, в който сме приготвяли гъбите, запечатваме месото до златисто. Прехвърляме го в тавичка и печем в предварително загрята на 200 градуса фурна за 20 минути.
За соса запържваме чесъна в зехтина. Намаляваме топлината и добавяме горчицата и половината сметана. Доливаме останалата сметана и пармезана.
Разбъркваме, докато се разтопи, и при необходимост сгъстяваме с нишестето. Подправяме със сол и пипер на вкус. Ако са ни останали от гъбите, ги прибавяме към соса.