Начин на приготвяне
Бърза, лесна и вкусна вечеря или обяд е това пълнено пилешко филе.
Срежете пилешко филе тип пеперуда на две части. Всяка половинка срежете на две през средата, но не до края, да се получи като джоб.
Поръсете вътрешността с зехтин, сол, черен, червен пипер и чубрица.
Поставете във всеки джоб по 1 тънка шайба от билковото масло, моето е домашно приготвено.
Отгоре сложете две шайби домати, после тънки плочки кашкавал и накрая широка лента от печена червена чушка. Затворете джоба и редите в тава.
Намажете отгоре с зехтин, черен, червен пипер, сол и сложете в гореща фурна 200°C за 20 минути.
Извадете месото и поръсете обилно с настърган кашкавал.
Върнете във фурната, докато се зачерви и готово.
Сервираме нарязано или цяло пълнено пилешко филе с подходяща салата.
При печенето се отделя сос от домата, масло и е вкусен за хапване с парче хляб, затова в тавата не се слага вода!
Добър апетит а моето пълнено пилешко филе!