Телешки медальон с гъши дроб

30/05/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо223
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на медальони телешкото филе и гъшия дроб, изпържете ги в 6 с.л. олио, сипете виното и ги задушете.

Разбийте на водна баня жълтъците и маслото, докато сместа побелее.

Направете канапе от панираните в яйцето и останалото олио филии хляб, върху него наредете телешките и гъши медальони, залейте ги със соса, настържете отгоре пармезана и ги запечете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар