Диетична кето пица с тесто от тиквички

Галя НиколоваГаля НиколоваГотвач1832912
09/06/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 291
  • Преглеждания за месеца350
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме тиквичките много добре с кората. Отделяме двата края, а основата на тиквичката настъргваме с ренде.

След като сме готови и с четирите тиквички, ги осоляваме и ги оставяме за 20 мин в голям съд.

Изцеждаме водата от тиквичките и към тях прибавяме трите яйца, солта и чесъна. Накрая настъргваме и кашкавала, който добавяме към купата с останалите продукти и разбъркваме добре.

В тавата, която ще печем пицата, поставяме кухненска хартия. Намазваме добре с масло.

Разбърканата смес разстиламе в тавата и поставяме в предварително загряната фурна да се изпече за 25 минути.

Изчистените и нарязани гъби нареждаме, малко преди тестото за нашата кето пица да е готово и отново изпичаме за около 10 минути.

Накрая нарязваме доматите и пармезана и поръсваме с подправка за пица, изпичаме за още 10 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар