Бисквитена торта с крем от тиква и ягоди

Н.АкифоваН.АкифоваНовак2936105
10/06/2019
"И вие ли не можете да отказвате, когато някой ви каже Искаш ли парче бисквитена торта "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо120
  • Преглеждания за месеца119
  • Преглеждания за седмицата119
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, почваме с приготвянето на сметана, за да стегне. Разбъркваме сметаната с 200 мл вода или мляко и слагаме в хладилника.

После чистим тиквата, режем на малки парчета, слагаме в една тенджера и добавяме захарта и малко вода и ванилия и затвяряме капака и слагаме на котлона.

След половин час е готово, чакаме малко да изстине и по това време чистим ягодите.

Слагаме в дълбок съд, отгоре добавяме тиквата и течния шоколад и пасираме хубаво, докато се получи хубав крем.

После в подходяща тава слагме стреч отдолу, редим бисквитите, слагаме от крема с тиквата и ягодите и така завършваме, докато свърши всичко и отгоре покриваме със страничния стреч.

Слагаме в хладилника бисквитената торта, за да стегне - два часа са достатъчни, после вадим от хладилника, леко отваряме стреча, обръщаме на обратно върху чиния за сервиране.

Хубаво мажем навсякъде със сметана и аранжираме с ягоди.

Вкусът е много хубав и никой не разбра че вътре има тиква.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар