Сос Англез

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
13/11/2007
"Най-добрият избор за варени и задушени меса винаги е бил и си остава сос Англез "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 942
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се бешамел от маслото, брашното и млякото. Разрежда се с бульона. Към соса се добавят четирите белтъка, сварени и нарязани на ситно и четирите жълтъка на ситно пюре. Разбърква се добре.

Поднася се към варени птици и варени меса.

Стъклена купичка диаметър 6 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
1.36 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 0
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар