Най-пухкавата баница

Натали ТиховаНатали Тихова
Чирак
145
762
370
658
1
21/06/2019
"Никак не е трудно да приготвите пухкава баница - готови ли сте да си запишете изпитана рецепта "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо55 214
  • Преглеждания за месеца1532
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества
Вита Баница

Начин на приготвяне

Намачквам сиренето с вилица.

В кофичката кисело мляко добавяме содата да шупне. Добавяме яйцата и разбиваме. Добавяме малко олио.

В една малка чашка си наливам олио за намазването на всяка кора.

Мажем една кора с олио с четка. Слагаме 2 с.л. от сместа, пак кора, мажем с олио, добавяме от сместа, навиваме на руло и така до края.

Печем пухкавата баница на 200 градуса

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
23.80 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар