Солен кекс Почисти хладилник

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
444
3k
722
2k
2
07/07/2019
"Сега обещайте тържествено всяка седмица поне по веднъж да приготвяте от този супер вкусен кекс, който всеки път ще е различен "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 340
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта, солта, олиото и киселото мляко.

Добавя се пресятото с бакпулвера брашно.

Накрая се добавят нарязаните на дребни кубчета колбас, кашкавал, сирене, обезкостени маслини и семената.

Смесва се добре и сместа за соления кекс се прехвърля в намаслена и набрашнена кексова форма.

Отгоре се поръсва с още семена.

Соленият кекс се пече на 180 градуса за 25-30 минути.

Форма за пухкав кекс с дупка - тефлонова
Приготвяй си тази рецепта в:
Форма за пухкав кекс с дупка - тефлонова
7.50 лв.
Виж ››

Класическа форма за кекс с качествено тефлоново покритие - изборът на практичната домакиня

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар