Картофи соте с копър и чесън

Картофи соте с копър и чесън

Галя НиколоваГаля Николова
Готвач
198
2k
546
761
2
14/07/2019
"Лесни и бързи картофки, приготвени на тиган, с познат и обичан аромат"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 815
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме добре картофите, обелваме ги и ги слагате да поврат в подсолена вода. Не оставяйте картофите да стават много меки, трябва да останат полусварени.

Полусварените картофи нарязваме на едри парчета и запържваме, докато придобият златиста коричка в загрятото предварително масло.

Накрая объркваме картофите със ситно нарязаният копър и пасираният чесън и ги оставяме на котлона за 1-2 минути.

По желание нарязания копър и пасирания чесън може да добавим и след като свалим картофките от котлона и тогава те ще останат по-свежи. Поръсваме картофите соте и с черен пипер.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар