Свински пържоли на тиган с пилешки привкус

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1489140515225
15/07/2019
"Не се чудете защо някой ще прави свинско с пилешки привкус - защото е вкусно е най-разумното обяснение "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо708
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинската плешка на средно дебели пържоли и леко ги начукайте. Поръсете всяка пържола от двете страни с пилешката подправка, но на Пикантина.

Поръсете с олио и оставете така за няколко часа. След като поемат от ароматната подправка ги изпечете на грил тиган.

Гарнирайте с нарязани домати и краставици, по желание добавете лук, чушка и полейте със зехтин.

Пробвайте тази рецепта и ще се убедите, че месото има неворятен вкус!

Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар